APTEEKKIMME SINUA VARTEN

Palvelemme sinua Pöytyällä Kyrön keskustassa osoitteessa Kyröntie 30. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo ja opastaa reseptilääkkeiden oikeassa käytössä ja itsehoitotuotteiden valinnassa.

Lääkehoitosi onnistuminen on meille tärkeä asia. Voit kääntyä puoleemme kaikissa lääkitykseesi ja terveyteesi liittyvissä kysymyksissä. Lääkeneuvonta on lääkkeiden toimittamisen ohella tärkeä osa työtämme. Selvitämme lääkkeittesi ottamiseen, annosteluun, yhteisvaikutuksiin ja haittavaikutuksiin liittyvät kysymykset ja ongelmat. Luvallasi olemme yhteydessä hoitavaan lääkäriisi, mikäli siihen on tarvetta.

Reseptilääkkeen toimittamisen yhteydessä selvitämme aina myös lääkevaihtoon ja lääkkeiden hintoihin liittyvät asiat. Saat ostotilanteessa aina tietoa edullisimmasta vaihtoehdosta ostaessasi reseptilääkettä tai itsehoitolääkettä. Neuvomme myös kaikissa lääkekorvauksiin liittyvissä asioissa. Lääkekorvauksista löydät tietoa myös osoitteesta kela.fi.

Tuotevalikoimamme on monipuolinen kattaen laajan lääkevalikoiman lisäksi mm.  laadukkaita ihonhoitosarjoja, hygienia- ja haavanhoitotuotteita, apuvälineitä, suunhoitotuotteita, ravintolisiä ja luontaistuotteita. Apteekissamme saat aina henkilökohtaista palvelua. Kysy rohkeasti neuvoa farmaseuteiltamme kaikissa sinua askarruttavissa asioissa Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluamme ja otamme mielellään vastaan palautetta ja ehdotuksia tuotevalikoimamme suhteen. Jos tarvitsemaasi tuotetta ei löydy valikoimastamme, voimme tilata sen sinulle mahdollisuuksien mukaan.